OM OSS

 

Modulcompagniet AS tilbyr brakkemoduler og containere for salg og utleie til konkurransedyktige priser.

Samarbeidspartnere

Modulcompagniet AS ble etablert i Mars 2007, som en følge av at moderselskapet DMU skilte ut brakker og containere. Modulcompagniet`s kjernevirksomhet er salg og utleie av brakker og containere, men også transport, montasje og salg av verktøy/festemateriell er en del av virksomheten. Vi ”skreddersyr” løsninger som til enhver tid løser Deres behov til konkurransedyktige priser.  Modulcompagniet AS har egen produksjon av moduler i Baltikum, basert på norske tegninger.

Kompetanse

Modulcompagniet AS har gjennom sine medarbeidere all nødvendig kompetanse for å imøtekomme markedets krav til produktene. Vi kjenne produktene, og vet hvordan det optimale resultatet skapes.

Trygghet

Modulcompagniet AS sitter på Deres side av bordet, og ønsker å gi de beste råd for at riktige løsninger velges. Vi er ikke kun opptatt av et utleieprodukt, men også å få fornøyde kunder som bestiller av oss igjen.

Service og personlig kontakt

Modulcompagniet AS har alltid fokus på service og personlig kontakt. Alle kunder er like viktig for oss, og som kunde treffer de alltid den de ønsker kontakt med.